Dags för ett större hus?

Dags för ett större hus?

Börjar det hus ni äger idag börjar kännas för litet. Då kan det vara dags att köpa ett större hus? Förvisso så blir det mer att göra med ett större hus med allt vad det innebär. Men det kanske inte skrämmer er utan är mer som en utmaning. Och om ni är lite händig så kan detta vara en oerhört skön känsla att få bygga om få till huset som man exakt vill.

Sälja sitt gamla hus

Om ni ska sälja ert gamla hus så kan ni göra detta helt själv utan inblandning av mäklare. En av de viktigaste detaljerna är det köpekontrakt som upprättas. Det är viktigt att allt går rätt till så det kan vara en fördel att ta hjälp av en bostadsjurist. De kan hjälpa till med ett köpekontrakt bland annat. När alla papper är påskrivna både för försäljningen av er gamla bostad och för köpet av det nya huset så börjar äventyret. Vi hoppas att både försäljning och köp av det nya huset går smidigt.

Renovera det nya huset

Har ni erfarenhet av renovering så vet ni säkert vid det här laget att planeringen är viktig för det man ska göra. Skapa en byggplan hur ni ska gå tillväga för just er renovering. Skriv ner i vilken ordning som ni ska göra allt. Gör också en budget på vad allt ska få komma att kosta. Plussa alltid på för oförutsedda utgifter för de kommer var så säker. Ta in offerter på saker som ni inte kan göra själv och jämför dessa. Försök få ett så fast pris som möjligt från hantverkare.

admin