Dekorera väggarna på kreativa sätt

Dekorera väggarna på kreativa sätt

Traditionellt är det mest tavlor och speglar som hängs upp på väggarna. Men när man inreder hemmet är det ju roligt att uttrycka sin egen kreativitet. Och det inkluderar hur man dekorerar väggarna.

Måla motiv direkt på väggen

Att måla ett motiv direkt på väggen är kanske något man mest förknippar med inredningen i ett barnrum, men det beror i slutändan helt på motivet man väljer. Här är det verkligen bara ens egen kreativitet som sätter gränserna.

Visa upp hobbies och intressen

För att ge en annan sorts personlig touch på inredningen kan man dekorera väggarna med saker som representerar ens hobby eller intressen. Utövar man någon sport kan man göra en plats för detta på någon vägg. Det kan exempelvis vara allt från stort till litet, som att hänga upp en cykel eller ett par boxningshandskar som dekoration.

Gör en snygg fotovägg

Samla ihop gamla och nya fotografin och skriv ut dem på fotopapper. Det blir oftast bäst om man har ett genomgående tema eller någon slags röd tråd. Sätt sedan upp dessa i en eller annan formation på väggen. Då foton är ganska små. Välj gärna en plats där man ofta kommer nära upp mot väggen, som i en korridor eller liknande.

rnn.yqe.