Julpynt till barnens rum

Julpynt till barnens rum

Många upplever julen som väldigt stressig. Det är mycket som ska inhandlas och förberedas. Julen kan inte minst vara tuff för ekonomin för dig som har en stor familj. Ett sätt att spara pengar är att göra eget julpynt. Julstressen kan göra det svårt att umgås med familjen och då är det här ett bra sätt att äntligen få spendera lite tid tillsammans.

Barnens högtid

Alla barn älskar allt som har med julen att göra. Istället för att köpa dyra dekorationer kan du skapa egna och på Vi i Villa finns det förslag på vad du kan göra. Barn tycker nästan alltid att det är kul att pyssla. För att undvika risken som finns med saxar kan du köpa figurstansar som finns att köpa på olika ställen.

Något som hör till julen är julkort. Gör ni egna kan du och barnen skapa unika julkort som bara ni skickar ut. För att göra julkortet personligt kan du exempelvis ta ett foto på hela familjen och klistra på.

Barnens rum

Barn har inte alltid samma begränsningar som vuxna och du vill kanske inte ha hela huset fullt med julpynt. Ett bra alternativ är att julpynta barnens rum. På det viset får de möjligheten att själva bestämma hur det ska dekoreras och alla deras juldrömmar kan gå i uppfyllelse. Du kan till exempel pynta barnens fönster med hängande dekorationer som du fäster i gardinen.

Vill du göra något utöver det vanliga kan du köpa ballonger med julmotiv. För att göra det lite extra fint kan du dekorera barnens sängar med girlanger. De är enkla att sätta ihop och är en bra sysselsättning för barnen under tiden som du är upptagen med annat.

Ett annat hett tips är julkalendern med presenter. Dessa kalendrar kan du virka ihop själv och fästa 24 små ringar som du sedan fäster små paket i. Tips på paket i julkalendern är små godisar, pennor, små leksaker och annat smått. Superenkelt och väldigt uppskattat.

rnn.yqe.