Rent och fint till midsommar

Rent och fint till midsommar

Inför större högtider så vill vi städa lite extra. Många gånger för att man ska få främmande som kommer på besök. För att få det rent och fint till midsommar så gäller det att vara väl förberedd.

För den som inte har orken att städa själv så finns det alltid städfirmor som kan anlitas. Antingen regelbundet eller för att utföra en storstädning inför en större högtid. Om ni planerar för den stora midsommarstädningen så har vi redan skrivit en artikel som ni kan kolla in. Där får ni några tips som kan vara bra att ta till sig innan man ger sig i kast med städningen. Hur är det man brukar säga? Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!

Samtidigt så behöver man inte vara så väldigt noggrann då lite skit i hörnen har inge dött av. Se till så att hålla efter regelbundet så kommer det inte att se allt för hemskt ut och involvera hela familjen dagarna innan den stora helgen och rensa och städa mer än vad som brukas göra. Städa badrum och toaletter ordentligt. Häng ut mattor och skaka dessa, dammsuga och torka av golven kan räcka för att det ska kännas som ett rent hem.

rnn.yqe.