Så kan du lyxa till inredningen

Så kan du lyxa till inredningen

Lyxig inredning är något vi omedelbart förknippar med höga prislappar. Och det är ju i regel väldigt sant också. Men du behöver inte vara miljonär för att ge din inredning en touch av lyx här och där. Om du bara satsar på rätt objekt och placerar dem så uppmärksamheten dras till dem kan du faktiskt ge din inredning lite mer av en lyxig känsla utan att tömma sparkontot.

Häng upp en kristallkrona

Kristallkronor är något vi alltid förknippar med lite mer lyxig stil. Men faktum är att de kommer i alla möjliga prisklasser och kan du dessutom hänga upp den i ett normalstort rum behöver du inte köpa den största på marknaden för att det ska få effekt.

Ställ in ett metall- eller glasbord

Blanka och skinande ytor är också något som ofta blir sammanvävd med lyxigare inredning. Metaller som mässing och krom kan du enkelt hitta i allehanda bord och de fungerar perfekt att ha till exempelvis soffan. Alternativ kan du välja ut ett snyggt glasbord för att få en liknande känsla i rummet.

Satsa på sammetsgardiner

Sammetsgardiner formligen skriker lyx och klass och är ett perfekt val för vardagsrummet eller sovrummet. Och kan du dessutom kombinera det med högt uppsatta gardinstänger eller till och med sätta upp dem i en takskena kommer effekten bli ännu starkare.

Dekorera med pälsar och plädar

Pälsar och plädar är något som kan göra ditt hem mjukare och ge en mer ombonad känsla. Men väljer du bara rätt kan du även få en lite lyxigare stil hemma. Lägg sedan ut dem i soffan och fåtöljer eller på sängen.

rnn.yqe.