Utnyttja utrymmet optimalt

Utnyttja utrymmet optimalt

När man bor smått så är det viktigt att ta vara på så mycket yta som möjligt. Men hur gör man egentligen det? Vad är nycklarna till att kunna få plats med så mycket som möjligt i sitt hem?

Fler användningsområden

Ett bra knep när man bor smått är att använda möbler som inte bara gör en sak utan flera. Detta kan handla om att använda sig av till exempel bäddsoffor, men även andra utrymmessparande möbler. Klappstolar och klaffbord kan ge dig en matplats när du behöver det för att sedan omvandlas till öppen yta som går att användas till annat.

Även sängar finns idag i uppvikbara versioner där de ger en perfekt och normal sängupplevelse på natten för att sedan vikas undan och ge mer golvyta.

Förvaring

Förvaring är något som många saknar när de bor smått, det gäller därför att försöka gömma in det på alla ställen man kan. Även här är möbler med flera användningsområden till hjälp. Inbyggda förvaringsmöjligheter i till exempel bord eller fotpallar är ett perfekt exempel på detta. Även under sängen brukar man kunna förvara stora mängder saker bara man tänker till lite extra.

rnn.yqe.