Välja sängmodell till sovrummet

Välja sängmodell till sovrummet

Valet av sängen är en viktig del av inte bara sovrumsinredningen, utan även ens egen trivsel och sömnkvalitet. Medan det finns en mängd olika stilar att välja mellan kan man dela upp sängar i tre olika modeller.

Ramsängar

Ramsängar är den enklaste sängmodellen och därmed också den billigaste. Det betyder dock inte att ramsängen är dålig eller av lägre kvalitet rent automatiskt. Det finns absolut väldigt bra ramsängar där ute som man kan sova gott i.

Kontinentalsäng

Kontinentalsängen är snäppet lyxigare än ramsängen och ett bra val för den som känner att de kan och vill spendera lite extra för att få en bra säng. De är i regel högre än en ramsäng då de är uppbyggd av tre olika lager. De kan även anpassas för två olika komforttyper om man delar säng med någon.

Ställbar säng

Ställbara sängar tar kontinentalsängen till en ny nivå. Dessa sängar har ett inbyggd motorsystem som gör att man kan höja och sänka olika delar av sängen. Ställbara sängar rekommenderas ofta till personer som har vissa besvär eller medicinska behov. Men de är också ett utmärkt val för de som ofta spenderar tid i sängen med en god bok, sin laptop eller liknande.

rnn.yqe.