Sätt upp en fondvägg i barnrummet

Sätt upp en fondvägg i barnrummet

För att ett barn skall trivas i sitt rum är det mycket man kan göra. Lite beroende på hur stort barnet är naturligtvis kan det vara bra om barnet själv får vara och bestämma hur rummet skall se ut. Vill man göra något lite annorlunda är ett bra tips att låta en av väggarna utgöras av en så kallad fondvägg.

En fondvägg, eller fototapet som det ibland också, kallas är en slags tapet som består av ett mer distinkt mönster än en vanlig tapet eller ett motiv av något slag. Tillsammans med annan noga utvald inredning gör en fondvägg att barnrummet får något av en helt unik inredning.

På nätet finns en rad olika butiker där man i princip helt själv kan bestämma hur ens fondvägg eller fototapet skall se ut. Det går till och med att ladda upp sitt helt egna motiv, vilket gör att barnet kan ha en vägg bestående av gulliga katter, tecknade figurer eller fotbollsidolen.

Gillar barnet att rita och kanske även är duktigt på det finns det givetvis inget som hindrar att barnet ritar sin egen fondvägg eller fototapet.

rnn.yqe.